0,00 €
                                  


                Energetische Genezing

                         
Duur : ongeveer 1uur

Benodigdheden : losse gemakkelijke kledij,dekentje

Wat is energetische genezing?
Wij beschouwen lichaam en geest als een onlosmakelijke energetische eenheid. De energetische healer is in staat om de universele of kosmische energie over te dragen op een patient.
We hebben allemaal een lichaam en een persoonlijk energieveld (aura). De aura is gelaagd en bestaat uit een emotionele, mentale en spirituele laag. Het lichaam en de aura staan in voortdurende wisselwerking met elkaar. Energetische genezing heeft altijd een invloed op het hele systeem van de patiënt. Ziek zijn duidt op een onevenwichtig energetische systeem. De genezer is in staat om de blokkades in het systeem waar te nemen en te duiden. Zo brengt hij deze universele energie over op de patiënt en stimuleert zo het zelf helend vermogen van het lichaam. Op die manier werken we blokkades weg, start de genezing van binnenuit en wordt dus de oorzaak van de ziekte aangepakt ipv de symptomen, die op zich een uiting zijn van het lichaam dat er in het astrale of energetische lichaam iets niet loopt zoals het moet, te camoufleren.

Enkel op afspraak!

                        Reading / Channeling
                              

Duur : 1 uur

Wat is een reading?
Hierbij maken we contact met uw spiritueel team, overleden dierbaren. Ik gebruik hiervoor mijn eigen spiritueel team om contact te maken en combineer het met de tarot kaarten om verduidelijking te krijgen over je toekomstig pad.

Enkel op afspraak! Gelieve eerst een afspraak te maken alvorens een betaling te doen dank u.                  

      
Prijs
De prijs voor een lezing bedraagt 125 euro/1 uur.
 
Betalingen

Internationale betalingen kunnen enkel gebeuren via de website en gebeuren met Paypal.
Betalingen binnen Europa kunnen ook gebeuren via bank transfer. ( Gelieve ons eerst te contacteren als je deze betaalwijze kiest)


Betaling is vereist 7 werkdagen alvorens de gemaakte afspraak datum. Of ter plaatse te betalen alvorens de sessie wordt gestart. ( Er worden geen herinneringen verstuurd gelieve hiermee rekening te houden)
Indien geen betaling wordt ontvangen 7 werkdagen voor uw afspraak wordt uw afspraak geannuleerd.

Annulatie/ datum aanpassing

Indien u moet annuleren of een verandering maken in je afspraak dan moet dit 7 werkdagen voor de afspraak gebeuren of er kan geen terugbetaling toegekend worden. Als je je afspraak mist en niet opdaagd voor de afspraak zal geen terugbetaling toegekend worden. Bij elke annulatie zal 30 Euro ingehouden worden.

Meer info

Onze excuses voor last minute veranderingen of annulaties in afspraak datums and prijzen. Prijzen kunnen op elk ogeblik aangepast worden zonder melding. Indien we moeten een afspraak verplaatsen dan zal je opnieuw geboekt worden in de vroegst mogelijk opening. Emanuelle heeft geen controle over wie er door komt of welke boodschappen er door komen. Elke klant is verantwoordelijk om naar de sessie te komen met een open mind om de boodschappen te ontvangen. De informatie die gegeven wordt is geen vervanging voor professionele medische , gerechtelijk, financieel of psychiatrisch advies of begeleiding.

                        
Special Offers
eCommerce that just works. More Info freewebstore
Report this Store
Are you concerned about the security of this store? Please contact our security team via security@freewebstore.com
Is this store safe?
eCommerce Websites
Freewebstore, providing eCommerce for everyone. Visit us today and create your very own eCommerce store - FOR FREE
Visit freewebstore.com
Are you the Store Owner?
You can remove this banner and have access to our fantastic premium features by upgrading your online store.
Learn More